Moët & Chandon Ice Impérial

67.50 Incl. 21% BTW

Categorie:

Beschrijving

Moët & Chandon, opgericht in 1743, is het huis dat champagne aan de wereld introduceerde door een reeks unieke wijnen voor elke gelegenheid aan te bieden. Van de iconische Moët Impérial tot de Grand Vintage Collection, de extraverte Moët Rosé Impérial tot de innovatieve Moët Ice Impérial, elke champagne heeft een verleidelijk smaakpalet en een elegante rijpheid. De verfrissende en unieke Moët Ice Impérial is één van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne; het is ’s werelds eerste champagne die alleen op ijs kan worden gedronken. Door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma’s blijft de smaak, dankzij een rijke blend, optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling op spontane, feestelijke dagen.
Kleur: Een dichte diepgouden kleur met amberkleurige highlights.
Geur: Een fruitige en intense neus met de krachtige smaken van tropisch fruit – mango en guave, de vrijgevigheid van steenvruchten zoals nectarine en een originele noot van framboos en kruisbes.
Smaak: Een genereuze smaak die rondheid en frisheid combineert; de gulle, frisse en verleidelijke smaak van een verse fruitsalade plus de betoverende zoetheid van karamel en kweepeergelei in combinatie met de verfrissende zuurgraad van kruisbes en gembertonen.
Perfect Serve: Een perfect gekoelde fles Moët Ice is ca. 8 °C. Schenk 12cl Moët Ice Impérial in een groot wijnglas en voeg 3 ijsblokjes toe.
Perfect Match: Watermeloen sushi, Kalfstartaar met meloendressing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moët & Chandon Ice Impérial” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *